5 Top budget chromebooks in niet opeenvolgende volgorde.

Deze 5 hooggewaardeerde modellen krijgen veel lof van gebruikers globaal.

5. Acer R11

acer r11 review

Chromebooks worden meer en meer de favoriet om de productiviteit te verhogen, door de simpliciteit en het gebruiksgemak, de Acer R11 is een goede voorbeeld met zijn minimale design. Ook kun je de R11 om flippen in tablet mode, heeft touchscreen en heeft een lange batterijduur. Een mooie kleine compacte chromebook, en voor als je veel onderweg bent een heel geschikte laptop. De grootste selling point van deze chromebook is zijn kleine formaat met een 11,6 inch scherm en lichtgewicht design. Het scherm heeft wel een resolutie van 1366 x 768 wat er toch goed uitziet op deze grootte. De bouwkwaliteit is wel van plastic maar voelt wel degelijk en sterk aan.

Hoewel de specs aan de lage kant zijn in vergelijking met laptops, door Chrome OS geoptimaliseerde operating system loopt alles soepel.

4. Acer chromebook 15

acer chromebook 15 review

Als je een chromebook zoekt met een grote scherm dan is de Acer chromebook 15 misschien wel iets voor jou. Mooie scherm, goede performance, en lange batterijduur. Deze chromebook ziet er strak uit, en heeft eigenschappen als van business laptops met zijn afgewerkte randen en aluminium behuizing. Met zijn 1.95 kilo is deze wel aan de zwaardere kant en niet de meest portable laptop om mee te dragen. De keyboard is fijn om op te typen en de trackpad voelt ook goed aan. De grote selling point van deze chromebook is zijn 15.6 inch scherm met IPS technology en touchscreen display. De inkijk hoeken zijn ook goed en het scherm ziet er kleurrijk uit. Chrome OS heeft niet veel paardekracht nodig om goed te werken, maar deze chromebook heeft wel veel onder zijn motorkap.

3. HP chromebook 14

HP chromebook 14

Voor wie op zoek is naar een gebalanceerde chromebook. De hp chromebook14 is de perfecte keuze en levert een solide ervaring. Over de keyboard valt niet te klagen, heeft een scherp scherm , lange batterijduur en levert een geweldige Chrome OS ervaring. De bouwkwaliteit is op orde en met zijn witte afwerking is dit een mooi uitziende chromebook. De trackpad voelt goed aan en de keyboard heeft een aangename type ervaring. De scherm is een 1080 full hd scherm, is levendig helder, en de kleurweergave is zeer goed.

2. Lenovo chromebooks S330

lenovo s330

De Lenovo Chromebook S330 biedt je de nieuwste Chromebook-functies – ondergebracht in een slank, stijlvol en duurzaam slank laptopchassis, een top budget chromebook. Deze Chromebook biedt de nieuwste multimedia in hoge definitie en heeft een FHD-scherm dat vrijwel randloos is, zodat je moeiteloos kunt genieten van je favoriete multimedia-inhoud. De Lenovo Chromebook S330 wordt nooit langzamer, is altijd up-to-date, en biedt de nieuwste digitale beveiliging en levert perfecte dagelijkse prestaties via krachtige verwerking met geïntegreerde grafische kaart, eMMC-opslag en DDR3-geheugen – allemaal met circa 10 uur batterijduur.

1. lenovo C330

lenovo c330

Misschien wel de beste budget chromebook van 2019. Alhoewel de beste in zijn prijsklasse door de goede batterij, breed scala aan poorten en de mooie scherm. De lenovo heeft wel een plastic build, maar in een aangename witte kleur. Het is een slank apparaat. Het is een 2in1 chromebook met tent mode etc. De bouwkwaliteit voelt solide aan met vele poorten zoals hdmi. De chromebook heeft een aangename typervaring, ook al is het een budget chromebook. Over de trackpad valt ook niet te klagen in deze prijsklasse. IPS scherm is goed.